V slovenských a českých reštauráciach je toto základne a ešte stále obľúbené jedlo ktoré ešte dokáže búrať modernú gastronómiu. Prinášame Vám novú receptúru. Vyskúšajte si niečo nové. Čo by nato povedal Zdenek Polhreich?
Vyberte si teda skontrolovať obsah chladničky a možeme zacačať!
Na prípravu tohto jedla budete potrebovať:
- Chlieb
- Maslo
- Viac druhov syra podľa vlastného výberu
- Lyžička horčice
- Trošku pálivej papriky, čierneho pepra a samozrejme soľ.
Syr nastrúhame a okoreníme a následne ho dáme zapiecť až kým sa neroztopí. Následne si chlieb nakrájame, natrieme maslom a spravíme si z neho hrianky. Na hrianku si natrieme opečený syr. Ak to máme, chlebík so syrom si zabalíme do alobalu a na chvíľu ešte zapečieme.
Tento recept pre Vás pripravil americký šéfkuchár Alton Brown. Nech sa páči vo videu detailne uvídite celý postup. Prajeme Vám dobrú chuť a pre viac podobných článkov si lajknite aj našu FB stránku.