V priebehu mesiaca som tento recept robila už šiestykrát! Chutnejší pokrm som nejedla

Vďaka originálnej marináde kuracie prsia získajú vynikajúcu chuť a arómou. Marinádu môžete použiť na akýkoľvek druh mäsa.

Ingrediencie

  • 500 g kuracie prsia
  • 2 vajcia
  • 1 pl škrobu a horčice
  • ½ čl kurkumy a korenia na kuracie mäso
  • 2 pl rastlinného oleja
  • mletá paprika, čierne korenie, špeciálne korenie (voliteľné), bylinky, sezamové semienka, soľ

Príprava

Vajíčka si vymiešajte s kurkumou, koreninami, prípadne bylinkami a všetko vymiešajte do hladka.

Pridajte horčicu, škrob a opäť premiešajte.

Курячі відбивні - рецепт приготування

Nalejte olej, soľ podľa chuti a omáčku premiešajte.

Prsia nakrájajte na plátky a pobúchajte tĺčikom z oboch strán.

Všetky kúsky mäsa ponorte do marinády a nechajte ich tam približne 2 hodiny.

Tip: Aby bolo mäso jemnejšie šťavnatejšie a voňavejšie, je lepšie, ak mäso necháte v marináde cez noc.

Rozohrejte olej na panvici, poukladajte na ňu mäso a opečte ho z oboch strán, kým nezíska zlatohnedú farbu.

Завтра буду готувати в шостий раз! Рецепт знахідка: смачніше філе я не їла

Hotové mäso už len posypte sezamovými semienkami a dozdobte nakrájanou zeleninou. Prajeme vám dobrú chuť!