Kapustu som nakrájala na cestoviny a pridala vajcia. Za pár minút som mala dokonalú ľahkú večeru

 

 

Už vás omrzeli zvyčajné jedlá z kapusty? Rozšírte svoje menu o jednoduchý a nezvyčajný recept!

Rozkrojte menšiu hlávku kapusty na polovice a odstráňte stonku. Nadrobno nakrájajte. 

Nakrájajte nadrobno sladkú papriku a rovnako aj jarnú cibuľku.

Rozbite do misky tri vajcia, premiešajte a zalejte nimi kapustu. Pridajte papriku a cibuľku, osoľte a okoreňte. Pridajte kúsok sójovej omáčky a všetko poriadne premiešajte.

rk4qDoI.jpg (720×356)

Pridajte po jednej polievkovej lyžici pšeničnej a kukuričnej múky a zmiešajte so zeleninou.

Nalejte rastlinný olej na panvicu, zohrejte na miernom ohni a položte na ňu kapustu. Rozotrite ju do tvaru veľkej palacinky. Po vrchu možno posypať sezamom. Zakryte pokrievkou.

Keď sa spodok osmaží, palacinku otočte. Opečte ju do zlatista aj z druhej strany.

Odoberte z ohňa, nakrájajte na porciované kúsky a podávajte.

Podrobný recept nájdete vo videu nižšie. Je v ňom použitá špeciálna panvica, no bude stačiť aj obyčajná s pokrievkou.