Zmiešaním týchto 3 ingrediencií zabudnete na zápach potu! Urobila som si domáci dezodorant a už si ho nemusím kupovať

Dezodoranty kupované v obchodoch nie vždy splnia naše očakávania a potreby. Okrem toho, antiperspiranty obsahujú látku, ktorá upcháva potné žľazy, čo výsledne narúša ich normálnu funkciu. Viete sa však bez nich zaobísť? Koniec koncov, hovorí sa, že ak chceš urobiť niečo naozaj dobre, urob si to sám!

Ponúkame vám skvelý recept na prírodný dezodorant, ktorý nenecháva na oblečení žiadne škvrny. Bežne dostupné prípravky proti poteniu a pachu vás už nebudú zaujímať!

натуральный дезодорант

Potrebujete:

  • 25 g sódy
  • 15 g kukuričného škrobu
  • 30 g kokosového oleja
  • Esenciálny olej

натуральный дезодорант

Postup

  1. Najskôr si zmiešajte uvedené množstvo sódy a škrobu. Sóda bola dlho považovaná za najlepšie riešenie pachu od potu, pretože vytvára zásadité prostredie, ktoré ničí baktérie. Škrob absorbuje vlhkosť, takže podpazušie ostane suché.
  2. Pridajte kokosový olej. Roztápa sa pri 24 stupňoch, takže po nanesení na kožu sa dezodorant mierne roztopí a lepšie roztiera.
  3. Môžete do toho pridať tiež niekoľko kvapiek vášho obľúbeného esenciálneho oleja. Nezabudnite, že táto vôňa bude s vami po celý deň, preto jej výber dôkladne zvážte.
  4. Výslednú zmes dajte do tuhého dezodorantu a dobre utesnite. Prípravok by mal byť uložený v chladničke.

натуральный дезодорант

Dezodorant, vlastnoručne vyrobený, je neškodný a nenarušuje prirodzené procesy v tele. Samozrejme, budete si musieť na neho zvyknúť, ale výsledok vás milo prekvapí. Pri správnom použití sa stane ekonomický aj pre vašu peňaženku a jeho účinnosť si môžete vyskúšať ihneď!

zdroj:takprosto.cc

Back To Top