Táto žena strávila 2 dni zbieraním suchých konárikov zo stromov, aby vytvorila tak krásnu vec, že ju budete chcieť aj vy

Prechádzkou po lese môžete nielen uniknúť do ticha pred všetkým stresom a uponáhľanou dobou, ale aj nájsť niečo, čo vám pomôže priniesť si kus prírody aj do vášho príbytku. Presne to urobila aj moja kamarátka Veronika!

Jedného dňa sa rozhodla zmeniť celkovú atmosféru jej bytu a bola pripravená si ho zútulniť. Prešla sa teda po neďalekom parku a vymyslela nápad, ako využiť dary prírody na dekoráciu. Nepotrebovala na to takmer žiadne peniaze a aj napriek tomu jej výtvory vyzerajú úžasne.

Inšpirovala sa ekoštýlom, ktorý v súčasnosti patrí medzi obľúbené metódy zariaďovania interiérov. Ponúkame vám niekoľko originálnych nápadov, podľa ktorých si z drevených vetvičiek budete môcť vytvoriť skoro všetko! Č. 7 nenechá nikoho ľahostajným…

  1. Na dekoráciu priestorov je najlepšie použiť suché vetvy. Dá sa to urobiť aj tak, že si vetvy odrežete a dáte ich doma vysušiť, no prečo týrať stromy ak sa v lese nachádzajú stovky starých stromov, však?

    декор из веток ивы

  2. декор из веток дерева своими руками
  3. Zaujímavé riešenie, ktoré zabráni míňaniu peňazí na tapety – obrazy z vetvičiek. Napríklad, brezové vetvy vyzerajú v interiéry skutočne elegantne a originálne. Pomocou vŕbových vetvičiek môžete dotvoriť jednoduché kompozície. Na to vám stačí vytvoriť si drevený rám a pomocou skrutiek alebo zošívačky pripevniť vybrané vetvy podľa ich veľkosti.

    декор из веток елки

  4. декор из веток на стену
  5. Čo takto skrášlenie vašej chodby, obývacej izby alebo spálne takouto drevenou inštaláciou? Tematicky oživí interiér a vdýchne do neho kus prírody.

    декор из веток к новому году

  6. декор из веток сосны
  7. Vetvičky môžu byť použité aj ako súčasť originálneho nábytku, nožičiek, držiaky alebo rámy okolo zrkadiel.

    декор из веток

  8. декор из веток своими руками
  9. Vedeli by ste si niečo podobné predstaviť aj u vás doma?

    декор из веток идеи

  10. декор интерьера из веток своими руками
  11. Toto je príklad, kedy aj jediný detail, dokáže zmeniť celú atmosféru interiéru.

    декор из веток в интерьере

  12. новогодний декор из веток своими руками
  13. Dekoratívne vetvičky môžete použiť na vytvorenie dizajnového svietidla, ktoré bude vyzerať super v každej miestnosti.

    декор из веток на стене

  14. декор из сухих веток своими руками
  15. A čo by ste povedali na takýto typ osvetlenia?

    декор для сада из веток

Páčilo sa vám tento článok? Zdieľajte nápady aj s vašimi priateľmi, pretože inšpirácia je nákazlivá!

 

zdroj:takprosto.cc

Back To Top