Plesne na nechtoch vylieči obyčajný chren! Stačí, ak…urobíte jednu vec. Babský recept, ktorý pomôže

Mnohí z nás už pravdepodobne zažili nechtovú mykózu na nohách. Dokáže sa objaviť kedykoľvek a liečba tohto ochorenia je dlhý časovo náročný proces. Preto je vhodné, aby ste vedeli konať rýchlo a radikálne!

Rozhodli sme sa s vami zdieľať jeden prostriedok na liečbu plesňovej infekcie, vďaka ktorej sa bolesti a ďalších nepríjemnosti s tým spojených, zbavíte raz a navždy.

грибок ногтей

Áno, vždy môžete ísť do lekárne a kúpiť si liek, ktorý pomáha bojovať proti tomuto nelichotivému ochoreniu. Nie vždy ale zaberie a ani tá cena nie je príliš lichotivá. Ľudové prostriedky na liečbu plesní nie sú o nič menej účinné ako tie zakúpené. Ak dodržiavate všetky pravidlá a pravidelne budete vykonávať nasledujúce procedúry – môžete vyliečiť aj tie najzanedbanejšie prípady.

как вылечить грибок

Predtým, ako začnete so samotnou procedúrou, je potrebné aby ste si pripravili špeciálny kúpeľ na nohy. Do veľmi horúcej vody pridajte 1 lyžicu sódy bikarbóny a nastrúhané mydlo. Nechajte chodidlá v tomto roztoku po dobu 10-15 minút, potom ich vysušte a pokračujte výrobou zázračného lieku.

Jeho hlavnou súčasťou je obyčajný chren. Tento prírodný produkt je známy nielen svojou nezvyčajnou a korenistou chuťou, ale aj liečivými vlastnosťami, ktoré pomáhajú zbaviť sa plesní.

как быстро вылечить грибок

Chren by mal byť strúhaný na jemnom strúhadle. Vezmite si nastrúhaný chren, priložte ho na postihnutý necht a pevne ho obviažte. Teraz stačí, ak budete trpezlivý. Je lepšie to urobiť bezprostredne pred spaním, aby vám obväz nespadol. Takto pripravený liek na nechtovú mykózu aplikujte každú noc.

быстрое лечение грибка

Ak je to možné, ráno si vymeňte obväz a aplikujte novú dávku liečiva (v prípade, že nemusíte nikam chodiť). Samozrejme, nie vždy je to možné a tak postačí aj 1x denne. Robte tak dovtedy, kým vám nezačne rásť nový necht. Môže to chvíľu trvať, v závislosti od toho, v akom štádiu je ochorenie ( od 1 do 6 mesiacov). V žiadnom prípade sa nepokúšajte procedúru prerušiť, v opačnom prípade budete nútení začať odznova.

домашнее средство для лечения грибка

Svoju účinnosť pri tomto ochorení preukázal aj rozmarín. Ako doplňujúcu liečbu môžete vyskúšať kúpele s použitím rozmarínu. Do 1 litra vody nakvapkajte 10 kvapiek levanduľového, rozmarínového a čajovníkového oleja. Naparte si nohy po dobu 15-20 minút, utrite ich dosucha a následne na nich môžete aplikovať prípravok z chrenu.

лечение грибка домашними средствами

Táto liečba preukázala veľmi dobré výsledky, ale vždy je potrebné mať na pamäti, že všetko je individuálne. Ak vám táto liečebná procedúra nepomôže, možno má zmysel hľadať iný recept.

Čo ste použili na liečbu nechtovej mykózy vy? Ktoré recepty vám pomohli a ktoré z nich boli úplne neúčinné? Zdieľajte s nami vaše skúsenosti aj v komentároch!

zdroj:takprosto.cc

Back To Top