Kamarátka si kúpila novú panvicu. Za 30 minút pripravila úžasný koláč bez akéhokoľvek pečenia!

Smaragdová korytnačka – aj takto by sa dal nazvať nasledujúci recept, ktorý je skvelým riešením nielen na detskú oslavu. Príprava tohto dezertu vám nezaberie veľa času a môžete si byť istí, že jeho chuť bude jedinečná!

торт черепаха без выпечки

Všetky ingrediencie sú prírodného charakteru takže mamičky sa nemusia prítomnosti škodlivých farbív alebo konzervačných látok, ktoré ich deťom určite neprospejú.

Potrebujete

  • 200 g smotany
  • 1 vajce
  • 450 g polohrubej múky
  • 1 ČL prášku do pečiva
  • 400 g tvarohu
  • 150 g jogurtu
  • 200 g práškového cukru
  • 1 banán
  • 10 ks kivi

Postup

  1. Príprava dezertu by mala začať cestom. V hlbokej miske si zmiešajte smotanu a vajíčko, následne na to pridajte múku a prášok do pečiva. Vymieste si pevné cesto.торт черепаха без выпечки
  2. Vzniknuté cesto si narežte na 8 rovnakých kúskov a vyvaľkajte ich.торт черепаха без выпечки
  3. Vyvaľkané kúsky cesta si na chvíľu osmažte na panvici bez pridania akéhokoľvek tuku. Z každého kruhu si odrežte kus cesta tak, aby každý ďalší bol menší ako ten predchádzajúci o 1,5-2 cm.торт черепаха без выпечки
  4. Na prípravu krému si zmiešajte tvaroh, jogurt, práškový cukor a roztlačený banán.торт черепаха без выпечки
  5. Kivi si nakrájajte ta tenké plátky.торт черепаха без выпечки
  6. Vytvorte si tortu v nasledujúcom poradí: cesto, krém, kúsky kivi.торт черепаха без выпечки
  7. Vrch potrite krémom, dozdobte s kivi, aby vám z toho vznikla korytnačka a je to!торт черепаха без выпечки

Prajeme vám dobrú chuť!

Nezabudnite sa o tento zaujímavý dezert podeliť aj s vašimi priateľmi na sociálnej sieti.

zdroj:takprosto.cc

Back To Top