Rýchla lahodná pizza z hriankového chleba! Pripravené máte za 15 minút! Stačí vložiť do rúry a večera je na svete

Výborné okrúhle talianske jedlo, ktoré si každý z nás raz za čas dopraje. Či už na smotanovom, alebo paradajkovom základe, s poriadnou porciou syra sa vám iste pri čítaní zbiehajú slinky!

Ak máte práve vy, alebo vaša rodina chuť na pizzu, nemusíte spoliehať len na ponuku pizzerií! Môžete spoločne vyskúšať náš dnešný recept a pripraviť si doma lahodnú pizzu. Ochutiť ju môžete zakaždým inak!

zloženie:

toastový chlieb
1-2 vajcia
Kečup (u ktorého môžete zmiešať niektoré sladké a korenené druhy)
Prísady podľa chuti, šunku, kukuricu, korenie, paradajky, ananás, olivy, syr
Príprava:

Plátky toastového chleba vyskladáme vedľa seba do plechu s papierom na pečenie.

Zmiešame vajcia s kečupovú omáčkou a korením na pizzu, potom touto zmesou pokryjeme toasty.

Nakoniec na povrch poukladáme všetky nachystané prísady a pečieme v rúre Na 200 stupňov, kým okraje nie sú zlatisté.

Pokiaľ sa Vám tento článok páči, môžete ho komentovať, diskutovať a budeme radi, ak ho budete zdieľať pre svojich známych. Robíme to s ochotou hlavne pre vás, našich fanúšikov.

Back To Top