Skúste jeden z týchto účesov a nemusíte mať žiadne šperky ani mejkap. Vaše vlasy budú tou najkrajšou ozdobou

Tí, ktorí radi sledujú najnovšie trendy, vedia že dnes dobývajú francúzké účesy. Tento účes je štýlovy a rafinovaný, často ho vidíme na stránkách módných časopisov.

Len ťažko sa dá pomýliť si ho z iným účesom, keďže francúzský účes spočíva v tom že na temene sú vlasy natupírované a patrí k nej aj ofina.

Komu sa hodí

Tieto účesy sú univerzálné, pristanú starším ako aj mladším ženám. Francúzské účesy väčšinou nie sú striktnou formou. Podľa tvaru tváre vyberajte vhodnú ofinu.

Krátke alebo dlhé vlasy?

Vysokým dámam zväčša pristanú viac dlhšie vlasy, preto zdôrazňuje ženskosť. Rovnako aj keď máte husté a lesklé vlasy sa oplatí vybrať si dlhší účes. Nízkým dámam pristanú viac krátké účesy, opticky predlžujú krk a tvár.

Francúzský účes môže byť strapatý ale aj na rovno vyželehný. Keďže je tvarovateľný mnohým spôsobom, je vhodný na akúkoľvek príležitosť. Ľahko sa upravuje, tvaruje takže ani počas bežných dní s ním nebudeš mať veľa práce.

Vo videu si môžeš pozrieť ako sa strihá francúzský strih. Ak sa ti zapáčil tento štýl, ukáž toto video svojmu kaderníkovi aby ti mohol pripraviť dokonalý účes.

Back To Top