Nepečená banánová torta s vanilkovým krémom a tajnou prísadou! Nemusela som zapínať rúru a banány boli božské

 

Dobrým spôsobom ako sa ochrániť pred bacilami je konzumácia ovocia a zeleniny, pretože vďaka tomu telo prijíma dôležité vitamíny a minerály. Napríklad banány sú veľmi dobrou voľbou. Doprajte si ich v lahodnom torte!

zloženie cesta

600 g drvených sušienok
250-350 ml fanty – áno čítate správne
zloženie náplne

2 vanilkové pudingy
2 lyžice cukru
700 ml mlieka
250 g masla
200 g cukru
4-5 banánov
na ozdobu

Smotana na šľahanie
strúhaná čokoláda
Príprava

Zmiešajte sušienky s Fantou, aby ste získali pevnú zmes. Túto zmes natlačte do dna formy vyloženej fóliou. Nechajte cesto odpočinúť v chladničke.

Uvarte puding s cukrom v mlieku podľa pokynov.

Po ochladení vmiešajte maslo a cukor. Vyšľahajte jemný krém.

Na pripravený korpus navrstvíme polovicu krému, poukladáme nakrájané banány a pridajte druhú polovicu krému.

Nechajte tortu stuhnúť v chladničke, a nakoniec povrch ozdobte vyšľahanou smotanou a strúhanou čokoládou.

Pred podávaním nakrájajte.

Dobrú chuť 🙂 

Back To Top