Susedka prekvapila svojho muža nezvyčajným darčekom, keď som uvidela čo robí aj som si to pripravila!

Pri výročiach a narodeninách obdarúvame našich blízkých všelijakými darmi. Ak by si chcela darovať niečo naozaj originálne a nevšedné tak podaruj čokoládové zázraky. Je to skvelý dar pre ženy, mužov ale aj deti.

Budeš potrebovať len kreativitu a chuť pracovať aby si pripravil tieto zvláštné dary. Podobné veci v obchodoch môžu stáť veľa penazí, alebo ich ani nedostať. Tieto dary si môžeš vyrobiť sám, keď obdarovanému prezradíš že si to vyrobil sám, bude sa tešiť ešte viac.

Šampanské a čokoláda v tvare ananásu.

Originálny darček na každú príležitosť. Ak použijete nealko šampanské bude vhodné aj pre deti a pre tých čo alkohol nepijú.

Budeš potrebovať:

  • 1 fľašu šampanského
  • 70-90 čokoládových balených bonbónov
  • zelenú stuhu
  • motúz
  • lepidlo alebo lepiacu pištol

Ak je bonboniéra zabalená ako cukríky, že papier trčí na oboch stranách tak túto prečnievajúcu časť treba prilepiť aby ostali okrúhlé.

Na bonbóny natlač a lep a zaradom ich začni prilepovať na fľašu.Tesne vedľa seba, aby nebolo vidno fľašu. Celú fľašu treba polepiť bonbónmi iba hrdlo fľaše ostane prázdné. Medzi čokoládu nalepíme aj motúz aby dekorácia bola ešte krajšia.

Zelenú stuhu nastriháme na niekoľko centimetrové kusy, toto budú listy ananásu. Konce zastrihneme do tvaru listu a prilepíme ich na fľašu. Na vrch fľaše nalepíme 4 kusy a pokračujeme s prilepovaním vo viacerých vrstvách aby sa čoraz viac podobala na ananás.

Príprava je veľmi jednoduchá a môžeš použiť takú čokoládu akú má obdarovaný najradšej. Vhodná je na všetky príležitosti, prekvap aj ty svojich blízkých takýmto darom.

Vo videu si pozri ako sa to robí!

Back To Top