Znamenie Váhy má nielen pozitívne, ale aj negatívne vlastnosti … Toto môžete očakávať od ľudí, ktorí sú narodený v tomto znamení

September a október sa nesú v znamení Váhy. Ľudia narodení v tomto znamení sú veľmi zaujímaví, ale majú aj svoje nedostatky …

Začneme dobrými vlastnosťami 🙂 Znamenie Váhy si skvele rozumie s ľuďmi a ľahko odhalí, čo pred nimi skrývate … Pre Váhy nie je dôležitý pôvod, farba kože, alebo peniaze. Uprednostní vlastnosti, ktoré každý z nás skrýva hlboko vo svojom vnútri. Občas medzi ich kamarátmi môžeme stretnúť naozaj rozmanité osobnosti! Užitočná vlastnosť tohto znamenia je, že dokonale kontroluje svoje emócie. Vždy sa rozhodne v búrke prečkať a nie je fanúšikom dramatických scén …

Váhy dokonale kontrolujú emócie, ale sú aj veľmi romantické a citlivé. Nedajte sa zmiasť ich odťažitým správaním, pretože je možné ľahko raniť. Uprednostňujú sa skryť do svojej ulity namiesto toho, aby ukázali svoju pravú tvár.

 

Ako sme už naznačili, Váhy majú aj svoje chyby … Jednou z nich je láska k luxusu. Milujú divoké večierky až do rána.

Tiež nezabúdajte, že (aj napriek svojej odhodlanosti a húževnatosti) Váhy sú lenivé … Ich usilovnosť sa končí pri hesle „pracovný večierok“.

Znamenia Váhy miluje prírodu! Žije pre víkendy a dovolenky, pretože len vtedy môžu robiť to, čo naozaj milujú – cestovať. Nikdy nemajú problém nájsť aj kamarátov, ktorí sa k nim s radosťou pridajú, aj keď sa môže jednať o ten najšialenejší výlet. Dôvod? Toto znamenie je veľmi pôvabné!

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto znamenia je veľkorysosť a absencia egoizmu. Váhy vždy ochotne pomôžu iným, milujú dávať darčeky a tešia sa, keď sa ich priateľom a známym vedie dobre, čo je v súčasnej dobe skôr výnimka … Sú to dobrí ľudia.

Nakoniec ešte dodáme, že silnou stránkou každého človeka narodeného v tomto znamení je diplomatické rokovanie! Milujú zmysluplné rozhovory a vážia si druhé. Tiež sa vyhýbajú konfrontáciám a milujú život – je to skvelé znamenie!

Máte vo svojom okolí človeka v znamení Váhy? Zdieľajte tento článok, nech posúdi, či táto charakteristika sedí.

Back To Top