Tajomstvo hotelov je odhalené! S týmto trikom sa nebude ukladať prach ani u vás doma

Existuje jeden jednoduchý a lacný produkt, ktorý zmení tvoj pohľad na upratovanie. Nebude ti ľúto času, lebo po tomto produkte ostane tvoj byt ešte dlho taký, ako by si práve upratala. Tento produkt je glicerín.

Glicerín zabraňuje usádzania prachu a ošetrený povrch odpudzuje prach.

S jeho pomocou sa ľahko zbavíme prachu na zrkadlách ale aj s lakovaných povrchov. Tento prostriedok používajú v hoteloch a v múzeách na upratovanie. Jehustý, bez vône, vytvára nevideľnú vrstvu na ošetrenom povrchu, preto sa prach tažšie ukladá a môžeme ho použiť na každý povrch.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt CLEAN IN HOTEL

Takto ho používaj:

Na utierku z mikrovlákna nakvapkaj pár kvapiek glicerínu a s týmto poutierajme povrchy, nabytok sa bude lesknúť ako nový. Tak isto môžeme použiť na zrkadlá a lakované povrchy.

Glicerín môžeme použiť aj na drevené alebo laminátové podlahy. Pridaj pár kvapiek do vody na umývanie podlahy a tak umývaj, budú lesklé a čisté.

Glicerín odstraňuje aj škvrny z oblečenia, nakvapkaj pár kvapiek na škvrnu a opláchni oblečenie v slanej vode.

Glicerín sa využíva aj v kozmetike, ak chces mať lesklé vlasy, pridaj pár kvapiek do šampónu a takto si umývaj vlasy. Ak pridáme glicerín do krému na ruky, bude naša pokožka jemnejšia.

Glicerín si kúpite na viacerích miestach ako napríklad v lekárni v drogériách alebo aj oline obchodoch. 2 dl – stojí cca 2 eurá.

Back To Top