Môj sused zasadil 4 kvety do starého suda, keď som to uvidela, neverila som vlastným očiam…

Ten kto má rád kvety, urobí všetko preto aby mal vo svojom byte a vo svojej záhrade čím viac kvetov. Vo svete je veľmi rozšírená mini záhradka, lebo zaberie málo miesta a jej údržba je veľmi jednoduchá. Nakoľko mini záhradka má malé rozmery tak ju môžeme umiestniť kde len chceme, na parapetu na skriňu. Aj keď žiješ v malom byte a nemáš žiadný dvor môžeš mať mini záhradku. Takéto dielo skrášli tvôj domov.

Ako vytvoriť rozkošnú mini záhradku. Najdôležitejšie je aby sme videli krásu v malých veciach. Použitím najjednoduchších vecí si to vieme vytvoriť napríklad v menšom sude ale môžeme použiť aj črepník alebo iné nadoby. Potrebujeme len kreativitu a môžeme začať tvoriť.

Dnes vám ukážeme 9 nápadov.

1. Záhradka s domčekom vytvorená v starom sude.

2. Len vaša fantázia vám môže určovať hranice vo vytváraní vašej záhradky a deti sa vám tiež radi pomôžu pri vytváraní.

3. Pre tých ktorý ešte nemajú skúsenosti s výrobou takejto záhradky, máme nápady, pozrite si nasledovné fotografie. Nezabúdajte že môžete použiť všeličo čo nájdete doma.

4. Nasledujúca záhradka bola vytvorená podľa rozprávky, umiestnená v menšom sude.

5. Na  vytvorenie tejto záhradky budeme potrebovať len paličky od nanukov a maličkú bábiku ktorá sedí na lavičke s paličiek.

6. Môžete použiť aj čajovú súpravu..

7. Na vytvorenie takejto zázračnej záhradky potrebujeme len kreativitu.

8. Záhradku si môžeme vytvoriť aj pod stromom. Fantastický nápad, vyzerá to ako z iného sveta.

  1. Mini záhradka vyžaruje pozitívnu energiu a spríjemňuje harmóniu domova, môžeme ju umiestniť na hociktoré miesto lebo zelená farba znamená sviežosť.

Miniatúrné veci použité na záhradku očaria každého. Môžeme použiť rôzne veci ktoré nájdeme doma alebo si ich môžeme vyrobiť a dokonca aj kúpiť. Lavičky, figúrky, stoličky a mnoho ďalších vecí na doplnenie môžeme kúpiť vo väčších obchodoch.

Back To Top