Domáce kuracie rezne v luxusnej horčicovej marináde pripravené na panvici za pár minút! Zmiznú skôr, ako pripravíte prílohu

Domáce kuracie rezne v luxusnej horčicovej marináde pripravené na panvici za pár minút!
Existuje veľké množstvo marinád. Každý máme vychytanú tú svoju najobľúbenejšiu. Niekedy sa však stane, že nech marinujeme, ako marinujeme, nakoniec je všetka šťavnatosť a krehkosť mäsa preč. Dnes si ukážeme marinádu z horčice.

Horčica zaistí nielen netradičnú a báječnú chuť, ale tiež garantuje maximálnu šťavnatosť mäsa. Celá Vaša rodina si bude oblizovať prsty ešte dlho po obede.

INGREDIENCIE
2 veľké kuracie prsia
Vrchovatá lyžice horčice
4 polievkové lyžice hladkej múky
2 vajcia
4 polievkové lyžice mlieka
5 polievkových lyžíc strúhanky
soľ
čierne korenie
Olej na vyprážanie

POSTUP

Mäso rozdeľte na plátky a naklepeme.
Jednu stranu mäsa (alebo obe, záleží na vašej chuti) potrite horčicou.

Druhú stranu osoľte a okoreňte. Rozšľahajte vajcia spoločne s mliekom.
Teraz mäso obaľte. Najskôr v múke, potom vo vajíčku a nakoniec v strúhanke.

Na panvici rozohrejte olej a v ňom mäso z oboch strán usmažte.

Zdieľajte tento recept na báječné domáce rezne v luxusnej marináde aj s Vašimi priateľmi! Určite si na nich tiež pochutnajú!


Prečítajte si aj

error: