Tipy na účesy pre dámy v strednom veku, môžete s nimi omladnúť dokonca o pár rokov

Keď máme 20 rokov, tak sa tešíme z nášho prirodzeného vzhľadu, ale ako plynú roky, tým viac sa musíme o svoj zovňajšok starať. Sú také dámy, ktoré sa boja zostarnutia, tak podniknú plastickú operáciu, alebo omladzujúce kúry s injekciami. Keď nechceme pristúpiť k žiadnej z týchto metód, tak môžeme mať hoci koľko rokov aj tak je aj iné riešenie aby sme vyzerali mladlo.

A to riešenie je účes, ten nám pomôže aby sme vyzerali mlado. Prijmite teraz tieto nasledujúce rady, aby ste vyzerali vždy krásne.

Strihanie

Jedno očarujúce riešenie k dosiahnutiu mladistvého vzhľadu je strihanie „na postupne“, ktoré nám vyzdvihne tvár a krk. Strihanie vlasov a účes je dôležitá časť nášho výzoru, za to ho nezanedbávajme!

Farbenie

Svetlé farby vlasov nás omladzujú, pre to si musíme vybrať ten správny odtieň. Nie je odporúčané farbiť si vlasy svetlejšie, než je naša prirodzená farba vlasov, iba o 2-3 odtiene. Farbu vlasov si vyberajme, tak aby ladila s farbou našej pleti a očí.

A tie dámy ktoré si nechcú úplne zmeniť farbu vlasov, tak pre tie tu je melír, stačí ak si s ním zosvetlíte zopár pramienkov a hneď bude Vaša tvár vyzerať mladšie.

Dĺžka vlasov

Krátke vlasy docielia mladistvejší vzhľad, ale pre to sa netreba strihať príliš na krátko, pretože príliš krátke vlasy zvýrazňujú chybičky pleti a tváre. Optimálna dĺžka vlasov je niekde na strede krku a závisí to aj od toho, že komu sa to ako hodí viac.

Nadýchaný účinok

Sploštený účes dodáva starší vzhľad, pre to si vyberajme taký účes, kde sa odzrkadlí objem našich vlasov. Musíme nájsť zlatú strednú cestu, nemôžme mať až príliš nadýchané vlasy, lebo tie zas majú opačný efekt. Dôležité je aby sme si vybrali taký účes ktorý je prirodzený ale má aj držanie.

Ofina

Ofina zakryje objavujúce sa vrásky na čele a zvýrazní nám naše oči. Optimálna ofina musí byť stredne hustá, keď bude príliš hustá, tak naša tvár môže vyzerať tučnejšie.

Delenie/Cestička

Na strede rozdelené vlasy nás robia staršími než sme. Najlepšie riešenie je keď si vlasy češeme do boku alebo dozadu, alebo ak vyskúšame delenie „ cik-cak“, vďaka nemu budú naše vlasy vyzerať elegantne a husto.

Účes

Úplne vyžehlené vlasy nám tiež dodávajú starší vzhľad. Vždy sa nakláňajme k takému účesu s ktorým si necháme vpredu zopár pramienkov. S kučerené pramienky tiež nie sú zlé, ale ak ich nemáte radi, tak si radšej vyberte asymetrický strih vlasov, pretože ten nám troška rozcuchá účes.

Príležitostné účesy

Keď sa chystáme na nejakú výnimočnú udalosť, tak zabudnime na trvalú a na natupírovaný strih vlasov. Taký účes si vyberme, ktorý je prirodzený a zvýrazní našu krásu.

Zopár užitočných rád:

  • Príliš veľa laku na vlasy a iných prípravkov na vlasy, môže mať negatívny účinok na vlasy pre dámy v strednom veku.
  • Keď používame doplnky do vlasov, tak si musíme dávať pozor na to aby nebolo umelé, farebné, nech to nie je lacná gumička do vlasov, ale nejaké elegantné a vhodné k nášmu štýlu.
  • Dámy s rovnými vlasmi skoro vždy túžia po kučeravých pramienkoch, ale účes s drobnými kučerami je vhodný pre mladšie dámy, do 30 rokov skvele ukáže. Po tomto veku sú vhodnejšie kučery pomocou natáčok, pretože väčšie kučery omladzujú.

Takto jednoducho môžeme omladnúť aj o pár rokov, ak si budeme dávať pozor na náš účes.

zdroj:bidista

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Back To Top