Jednoduchý recept na domácu bublaninu, ktorú zvládnete všetci

Máte chuť na bublaninu? Nie je nič jednoduchšie, než si ju urobiť doma a my vám ponúkame recept 🙂

5 vajec

1 štvrťlitrový hrnček práškového cukru
1 štvrťlitrový hrnček smotany
2 štvrťlitrové hrnčeky polohrubej múky
1 prášok do pečiva
tuk a hrubá múka na vymastenie koláčového plechu
Vajcia prešľaháme v mise s cukrom (metličkou alebo vidličkou), vlejeme šľahačku, múku rozmiešanú s práškom do pečiva a pripravíme liate cesto.

Plech na pečenie vymastíme tukom, vysypeme múkou. Predhrejeme rúru na 180 ° C.

Cesto vlejeme na plech, poukladáme čerešňami a bez otáľania vložíme do horúcej rúry.

V teplovzdušnej rúre ju pečieme 20 minút

Nechajte sa zviesť týmto hitom mesiaca zrelého ovocia a zahryznite sa do čerešní.

zdroj:coolinarika.com




Prečítajte si aj

No Comments Yet

Comments are closed