27 zásaditých potravín, ktoré by ste mali jesť častejšie, aby ste predišli rakovine, obezite a srdcovo-cievnych chorobám

Povedzme si úprimne, že väčšina populácie má zlé stravovacie návyky. Jedlo spracovávané „rýchlo a jednoducho“, jedlo z fast foodov a geneticky modifikované potraviny nemôžu nášmu telu priniesť žiadny úžitok.  Nie je to len o príšerných ingredienciách, ktoré sa všade používajú,ale aj o tom, čo toto jedlo robí s hladinou pH v našom tele.

Ľudské telo má preddispozíciu byť zásadité a ak prijímame veľké množstvo tučného jedla, je vysoká šanca, že ide o príliš kyslé potraviny. Uvedené má za následok, že hodnota pH v krvi sa môže zmeniť z normálnej zásaditej na extrémne kyslú. Výsledkom je oslabená imunita, teda náchylnosť na rôzne choroby.

The-Top-27-Alkaline-Foods-on-the-Planet-Eat-more-to-prevent-cancer-obesity-and-heart-disease (1)

Kyslé (1)

The-Top-27-Alkaline-Foods-on-the-Planet-Eat-more-to-prevent-cancer-obesity-and-heart-disease (1)

The-Top-27-Alkaline-Foods-on-the-Planet-Eat-more-to-prevent-cancer-obesity-and-heart-disease (1)

Zdroje:

http://simpleorganiclife.org/alkaline-food/

The Healthiest Choice: Top 10 Alkaline Foods for Your Diet




Prečítajte si aj

No Comments Yet

Comments are closed