Cesnakový sirup je 10x silnejší ako penicilín a my naňho máme recept. Čítajte!

Vyrobte si nový domáci sirup z cesnaku, ktorý vám pomôže vo vašom zdraví. Je neuveriteľne zdravý, úplne prírodný a ponúka mnoho zdravotných benefitov, pre vaše zdravie. Recept je veľmi jednoduchý a je ľahké ho vyrobiť z dostupných surovín. Ako sme už povedali, je jednoduchý a zvládne ho každý. Potrebujete jablčný ocot, cesnak a prírodný med. Všetky tieto suroviny, majú v sebe úžasné účinky.

Prečo by sme mali piť tento cesnakový sirup?

Tento sirup vám nakopne imunitný systém, zníži krvný tlak a hladinu zlého cholesterolu. Ochráni vás pred prechladnutím a infekciami.

Recept:

8 strúčikov jemne rozmačkaného cesnaku
200 ml jablčného octu
200 ml medu

Postupujte presne podľa návodu. Tu je všetko, čo budete robiť. Takže najprv si rozmixujete cesnak v mixéri. Potom pridáte med a jablčný ocot a ďalej mixujete. Po 15 sekundovom rozmixovaním, pridajte zmes do pohára. Uchovajte to v chladničke na 5 dní. Po dobu 5 dní, nezabudnite zmes občas premiešavať. Po 5 dňoch je zmes hotová a pripravená na konzumovanie.

Ako ho používať?

Ako byť super zdravý? Vyberiete si 2 čajové lyžičky cesnakového sirupu do pohára s vodou a vypite ho. Každé ráno na lačný žalúdok – hneď ako sa ráno zobudíte. Vždy vodu so sirupom premiešajte.Tento sirup je veľmi mocný prostriedok proti možným chorobám.

O ingredienciách

Cesnak – je to jedna z najzdravších surovín po celom svete. Má veľmi dobré antibakteriálne účinky. Zabráni prechladnutiu a viróze. Cesnak vám pomôže nakopnúť váš imunitný systém a je to jedno z najzdravších antibiotík. Každý deň by sa cesnak mal konzumovať aby sme tie úžasné zložky mali v tele a proti chorobám efektívne bojovali.

via:www.healthylifetricks.com

Med – má taktiež výborné antibakteriálne účinky a je to super zdravá ingrediencia a ľudia ju zvyknú používať, aby ich ochránili pred chronickým kašlom.

Jablčný ocot – je plný phytonutrientov, čo je veľmi úspešné a produktívne, ako prevencia rakoviny. Obsahuje mnoho citrických kyselín, ktoré pomôžu aj vaším obličkám.




Prečítajte si aj

No Comments Yet

Comments are closed