Pravda o masle konečne odhalená. Naše babičky to celú dobu vedeli

Od malička nás učili, že maslo nie je zdravé jedlo a mali by sme byť opatrný keď konzumujeme light margaríny a iné produkty. No nie je to celkom pravda. Od 60. rokov vedci našli dôkaz, ktorý demonštruje a hovorí o pozitívnom účinku masla pre naše telo, ale spoločnosť a nesprávne tvrdenia „vedcov“ nám vytvorili domnienku aby sme považovali margarín za dobrú vec.

Pri výskume kde potkany a psi jedli veľké množstvo tuku a cholesterolu, tak sa u nich nevyrobil antisklerotické účinky alebo nejaké poškodenie. Zistilo sa, že ľudia ktorí zjedia veľké množstvo nasýtených tukov majú malé riziko srdcových chorôb.

houseofhealth.us

http://www.houseofhealth.us/wp-content/uploads/2015/04/Untitled-design-19.png

Ak ste opatrný pri výbere masiel, ktoré budete jesť toto sa vám vyplatí pri vašom zdraví. Normálne maslo obsahuje 400 separovaných tukových toxínov, ktoré ponúka nasýtené kyseliny, tuky a vitamíny. Tieto pozitívne vplývajú na našu energiu v tele a prospievajú našej biologickej aktivite.

Maslová chuť je neporovnateľne lepšia tá prirodzená! Maslové tuky sú veľmi podobné k našej fyziológií tukov a biochémie.Maslo obsahuje množstvo zdravých benefitov. Hydrogénne tuky od margarínu, nám pridajú mnoho ťažkostí. Znižujú nám dobrý cholesterol v našej krvi a zvyšujú nám hladinu triglicerinov a lipoproteinov.

Omega 3-kyseliny a vitamín K2 je obsiahnutý vo väčšiom množstve je v prírodnom masle. Je oveľa lepšie vybrať prírodnú možnosť a kúpiť maslo od kravičiek, ktoré sa pasú trávou.
V roku 2010 sa analyzovali úrovne Konjugovanej linoleovej kyseliny od 1813 ľudí,ktorí trpeli srdcovými chorobami a porovnali ich s ľudmi bez srdečných problémov. Dobrovoľníci sa rozdelili do 5tich sekcií podľa najnižšej úrovni a najvyššej úrovni Konjug. lin. kys.

Ľudia, ktorí majú zloženú stravu z viac nasýtených tukov majú najmenšie riziko a problémy so srdcom. Tí čo nepríjmajú tie zdravé tuky, sa môžu báť. Tak nakoniec ste zistili, že maslo nie je takým strašiakom ako sa zdá a vášmu telu prospieva.

Back To Top